Méretezés, Rendelés, Szállítás

 1. Méretezés

  Az egyedi és különleges ékszerek látszólag némi problémát okoznak. Például mindenkinek egyedi füle van.
  De csupán egy megfelelő mérés, és megelőzhető a hiba.

  Fülrevaló méretezése

  DSC01363-cropfülmintafülminta2

  A fülrevalók hátsó ívének mérete a fontos. Ponttól pontig egy madzaggal, majd a mérőszalagon, vonalzón lemérve kapjuk meg a megfelelő számot.

  Fülgyűrű méretezése

  kek_jade_koves_fulbevalofülminta1

  A fülgyűrűnél azt a helyet kell megkeresni a fül külső ívén, ami a legszűkebb, vagy legalábbis úgy érezzük, hogy ott megállna egy gyűrű, alatta kissé erősebb a fül. Vannak olyan fülgyűrűk, amikhez pontfülbevaló is tartozik. Ehhez a lyuk és a hely közötti távolságot kell lemérni.

  Fontos! Ezek a különleges fülrevalók minden esetben (kivétel a tündefül) féloldalasak. Szóval egyik fülön a különleges, másik fülben pont fülbevaló. Jobb vagy bal fülre szeretné? Mindenképp jelezze!

 2. Rendelés

  Ha nem talált megfelelő méretű, stílusú, színű ékszert, dekorációt, kérem, írjon nekem. Azon leszek, hogy megtaláljam a megoldást.

  A rendelésre időt kell szánni. A személyre szabás , a levélváltások eltartanak egy darabig. Ha alapanyagot kell beszereznem hozzá, még tovább tart, + a szállítási idő. Így nem árt (ha valami eseményre kellene ékszer, kiegészítő) legalább 2 – 3 héttel előbb megkezdeni a rendelést. 

 3. Szállítás

  A szállításnál több opcióból is lehet választani.

  DPD – 0,5 kg-ig 1105 Ft
  Webox – csomagterminál – 0,5 kg-ig 724 Ft
  10 000 Ft feletti vásárlásnál a szállítás ingyenes!

  És amennyiben megoldható a Sármellék – Keszthely – Hévíz és Környékén történő átadás, megoldjuk. Szóval helyieknek a szállítás ingyenes!

  Próbálok “Újrahasznos” lenni, a csomagolásban részt vesznek régebben is hasznos dolgok. De ízlésesen, egyedien térnek vissza ismét. Blogbejegyzés erről, nemsokára elérhető.

  Remélem tudtam segíteni, átláthatóvá tenni, nálam hogyan megy ez. Ha kérdéses még pár dolog, itt vagy Fb-on válaszolok. Köszönöm a  figyelmet!
  Kellemes barangolást kívánok! Üdvözlettel ~ Szabó Mária